Innglassing

Ønsker du en innglassing av din balkong eller terrasse som skaper et lunt og fint rom Vil vi hjelpe deg med våre skyvedører og vinduer i aluminium.

Skyvedører og vinduer levert av GlassTek

Vi forstår at din uteplass er unik derfor leverer ikke vi standard løsninger, men en skreddersydd skyvedør eller vindu av høy kvalitet tilpasset dine mål. Vi hjelper deg med valg av uisolert, halvisolert eller isolert skyvedør eller vindu. som mesterbedrift har vi kunnskapen til og kunne hjelpe deg med dine spørsmål.  

Våre produkter blir produsert i Norge, dette forkorter leveringstiden og du kan være trygg på at det er beregnet for det Norske klimaet. Våre skyvedører og vinduer blir dimensjonert for de gjeldene vindlaster for ditt området. 

Alt under ett tak

Vi gjør det enkelt for deg og tilbyr en helhetlig tjeneste under ett tak, slik at du unngår ulempen med å forholde deg til forskjellige firmaer. Vi tar hånd om alt fra nøyaktig oppmåling, produksjon og selve monteringen. Om det blir nødvendig for andre faggrupper tar vi gjerne ansvaret for koordinering av dette sammen med deg. Våre montører har lang erfaring innen montering av skyvedører og vinduer, dette gir deg trygghet til vårt håndverk.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken isolasjonsgrad burde jeg velge?

Her må du tenkte på hvilke årstid du vil bruke uteplassen din. Er tanken og kun sitte der på kalde sommer kvelder holder det med uisolerte løsning. Er ønske og bruke den tidlig vår og sen høst er en  halvisolert løsning passende, da bruker vi uisolerte profiler med isolert glass. For helårs bruk er det kun full isolert løsning som vi anbefaler. 

Våre skyvedører og vinduer blir levert med personsikkerhetsglass. 

Glasstypene vi leverer mest av er: 

 – Enkelt klart herdetglass, vegger og dører på uisolert løsning 

 – Soldempende glass, fint i tak og vegger 

 – Støydempende glass, fint for vegger mot støysone

 – Sotet glass, skaper en lunere stemning og skjermer litt mer for solen

 – Opalt glass, slipper igjennom lys, men ikke innsyn.

Det er stor forskjell på skyvedører i markedet. Det man burde ha i bakhodet er 

 – Vindlast på stedet du er, der kommer nemlig profil tykkelse og utforming inn, vi kan dimensjonere etter           gitte vindlaster for ditt området. Ved store vindkast på underdimensjonerte skyvedører kan dørene bli             presset inn i bygget og kan skade både personer og dyr.

 – Lakk, Våre systemer leveres hovedsakelig med pulverlakering som har en lengre levetid og høyere               motstand for riper enn vanlig lakk.   

 – Karm på skyvedør, det finnes skyvedører som leveres med en topp og bunnprofil. For at det skal bli vanntett må man bruke fugemasse ved endene av profilene for at vann ikke skal renne inn i rommet. Våre systemer leveres i en hel karm med bunn, topp og sideprofiler sammensatt med hjørnenøkler og lim. Dette forsikrer deg om at dette systemet er vanntett og lekkasjer har minimal sjanse for og oppstå.

Send en forespørsel

Glassrekkverk

fra 4.200,- per løpemeter

Vårt stilrene rekkverk med glass og stolper i aluminium er nå på kampanje, ferdig montert!