Om Glasstek Østfold

Opplev ekspertise og pålitelighet med Glasstek Østfold – din partner i alt glassarbeid.

Erfaring og ekspertise

Glasstek Østfold AS, etablert i januar 2022 i Moss, representerer faglig lidenskap og dedikasjon. Med Vitrea AS og den erfarne Richard Kruse som eiere, er vi godt posisjonert i glassmesterbransjen. Richard Kruse, som leder vår virksomhet, bringer over 20 års erfaring til bordet, sikter mot å tilby overlegen kvalitet og tjeneste til våre kunder.

Vår ekspertise dekker et bredt spekter av glassmestertjenester. Vi tilbyr alt fra presis tilskjæring av glass og speil, avansert glassbearbeiding, til skreddersydde løsninger for dusjer og kjøkkenbenker. Vår ferdighet omfatter både reparasjon og nyinstallasjon, med spesialkompetanse i alt fra blyglassrestaurering til moderne isolerglassløsninger.

Kundetilfredshet og pålitelighet

Kundetilfredshet står i hjertet av vår virksomhet. Vi prioriterer dine ønsker og behov, og streber etter å tilby en service som ikke bare møter, men overgår dine forventninger. Som et medlem av Glass og Fasadeforeningen og en godkjent lærebedrift, opprettholder vi de høyeste standarder i vårt arbeid. Takket være vår tilknytning til et vaktselskap og tilgjengelighet for 24-timers service, tilbyr vi sikkerhet og støtte når du trenger det mest.

Velg Glasstek Østfold AS for pålitelig service, støttet av ekspertise og lang erfaring.

Din glassmester i Østfold!

Glasstek Østfold setter alltid kundetilfredshet og fagkunnskap i høysetet, og bestreber oss på å levere tjenester og produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

40% Rabatt

på vinduer fra Lyssand

Nå tilbyr vi en unik mulighet til å fornye hjemmet ditt med kvalitetsvinduer tilpasset det krevende norske klimaet